Verdenskort

Verdenskort til væggen
Søger du efter et verdenskort med navne, indrammede verdenskort eller et stort Europakort til væggen i klassiske blå og grønne farver?


Incado leverer store og små verdenskort i udvalgte størrelser og farver til videresalg, butikker og B2B kunder. Gå på opdagelse i vores verdenskort i et hav af farver og få dem leveret i flere størrelser inden for få dage. Ud over det almindelige verdenskort trykt på lærred kan vi også levere elegante verdenskort trykt på metal, opslagstavler eller på magnetiske tavler. Det handler om dine behov og hvad du ønsker til din forretning. 


Alle vores verdenskort har landenavne skrevet på engelsk og er tilpasset, så verden vises med de nuværende landegrænser. Vægkortene fås som lærredstryk i størrelserne 70x100, 84x120 og 115x163 cm, mens vores verdenskort opslagstavler fås i en fast størrelse på 80x116 cm. 

 

Europakort og Danmarkskort som en stilet vægdekoration til hjemmet
Se verden i et nyt perspektiv. Du kan her både finde Europakort, Danmarkskort trykt på metal og almindelige landekort. Det er værd at overveje et verdenskort i nye farver, så det matcher både den nuværende billedvæg og boligindretningen. Her tilbyder vi vintage verdenskort og kort med en afdæmpet sandfarve, der tager mindre af opmærksomheden i fx stuen. Er man mere til de skrappe farver, bør man se vores verdenskort i lilla. 


Af praktiske vægdekorationer kan vi anbefale vores magnetiske verdenskort, som kan bruges til at hænge magneter og personlige beskeder på. Disse fås i to varianter, hvoraf den ene skildrer landområder og vand i grønne nuancer. Foretrækker man mere de traditionelle farver, kan man bestille vores retro verdenskort. Vores verdenskort på opslagstavler kan også anvendes til at hænge notater og postkort på, da de trykkes på en blød masonit plade og derved gør, at der kan påsættes nåle. 
 

Er du privatkunde, kan du finde alle vores verdenskort på vores webshop her